fbpx

Sandviken Open Stage – Scenen där allt kan hända

Folkets Hus är på väg att starta upp en Open Stage-scen i Sandviken! Man kommer att köra sista lördagen i september, oktober och november klockan 15 – 18 och erbjuder alla som vill stå på scen att vara med.

Det kan handla om musik, dans, diktläsning eller annat som kan göras från en scen, är du sugen på att vara med så gå in och anmäl dig direkt!

Som läget är idag så finns det många ställen i Sandviken som kör trubadurer och/eller band som spelar covers, men bara några där det går att ställa sig och köra egen musik. Sandviken är inget undantag, den här trenden går tyvärr över hela Sverige! Därför är det ett bra initiativ av Folkets Hus att öppna scenen under en eftermiddag per månad.


Jag hoppas bara att det blir fler tillfällen än de tre som är spikade nu, det behövs ett ställe i Sandviken där det går att spela oavsett om man är amatör eller professionell musiker!

  1. Mats skriver:

    Tänk om det gick att ordna direktsändningar live ut i Radio Sandviken på de här uppträdandena, då blir det också möjligt att göra live-inspelningar för de som vill, jag tror det skulle kunna bli en rätt stor grej, för det är säkert fler än jag som vill göra inspelningar på ett enkelt sätt, vi skulle be om att få vara med direkt 😉
    Tror du att det är möjligt?

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *