fbpx

Kanske dags att skriva nånting…

Idag kom jag på att det kanske är dags att skriva nånting i bloggen, det var ett tag sedan sist!

Egentligen vet jag inte varför jag inte har skrivit nånting, bloggandet har mer och mer flyttat över till bandets sida (www.bakkeonline.se), där jag skriver en del om utvecklingen för mitt band ”Johan Bakke & Mosquera”. Just nu jobbar vi på att repa ihop ett fullt band, har gjort en spelning på Verkstäderna i Söderhamn och ska tillbaka dit för ännu en spelning den 22 februari!

Vid sidan av bandet jobbar jag vidare med en solosingel som troligtvis kommer att släppas på Spotify och iTunes under våren! Det blir några lugnare låtar med en stil som jag inte har jobbat så jättemycket med tidigare…


Jag & Calle Gustafsson kör också vidare med Platina, på Lördag (den 2 februari)  intar vi Granliden i Storvik och ska försöka liva upp stämningen där! För övrigt så dök det upp en YouTubevideo med Platina efter vår spelning i Tierp i helgen…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *