fbpx

Sommarkväll på Stortorget i Gävle 6 juli!

Nu har jag fått veta vilken deltävling jag kommer att spela i bland de tre deltävlingarna i Svensktoppen Nästa.

Onsdagen den 6 juli står jag på scenen på Stortorget i Gävle (jag har ännu inte fått veta nån tid, men jag meddelar så fort jag vet) och framför ”100 år (till Maria)” med sommarkvällarnas kompband – som jag hittills inte har träffat men ska göra några dagar före deltävlingen.

Jag hoppas på bra väder (det skulle vara jobbigt om det ösregnar) och att jag får se många välbekanta ansikten i publiken!

  1. […] år (till Maria)” som kommer att vara med i deltävlingen till Svensktoppen nästa! den 6 juli på Stortorget i Gävle. Den är första och andra spåret, eftersom det andra spåret är remixen av samma låt. De tre […]

  2. […] år (till Maria)” som kommer att vara med i deltävlingen till Svensktoppen nästa! den 6 juli på Stortorget i Gävle. Den är första och andra spåret, eftersom det andra spåret är remixen av samma låt. De tre […]

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *