Kommunistjävlar!

Jag har länge planerat ett projekt som snart ska genomföras.

Projektet har i mitt huvud gått under arbetsnamnet ”Kommunistjävlar!” och går helt enkelt ut på att spela in en CD med några av mina personliga favoriter inom vänsterpolitisk musik. Nu har jag bestämt mig för att genomföra det, men det blir troligtvis ingen CD. Det blir till att börja med en digital utgivning, på Spotify och andra digitala butiker, går den bra så kan det bli en liten utgivning på CD också.

Några låtar är utgivna sedan tidigare, andra är så gott som klara, några ska snart börja spelas in och några har jag fortfarande inte bestämt!

De låtar som är bestämda eller klara är:

Förutom dessa så hoppas jag att jag kan stoppa in 3 – 4 ytterligare låtar.
Har du förslag på låtar så skriv en kommentar!

7 thoughts on “Kommunistjävlar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *