fbpx

Nu börjar Idoldeltagarna sticka ut!

Lars Eriksson (Idoldeltagare) har skrivit ett långt och argt inlägg på sin blogg, där han kritiserar SonyBMG’s metoder då dom väljer ut låtar till årets Idolsamling. Jag tycker att det här visar att skivbolaget skiter helt i deltagarnas egna önskemål, det är bara deras egen vilja som ska gå fram. Jag menar, när inte ens en singer/songwriter som Lars Eriksson får förtroende att vara med och producera sin låt då har det gått för långt.

Att sedan skivbolagets representant kommer med en ”nu-har-jag-sagt-nåt-men -ändå-inte”-kommentar i Aftonbladet gör det hela ändå mer löjligt.

Nej, snart är det dags att försöka dra igång en riktig musiktävling där artisterna samarbetar med skivbolagen – precis som det ska fungera!


Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *