Om Johan Bakke

Johan Bakke – En mångsysslare inom nöjesbranschen!

Jag är en musiker från Storvik, som ligger i Sandvikens Kommun.

Jag spelar gitarr och sjunger i coverduon Platina som är en av Sveriges mest bokade coverduos. I januari 2016 började jag jobba med en YouTubekanal där jag publicerar musik regelbundet. Min musik finns också på Spotify och flera andra nätbutiker.

Jag har alltid varit intresserad av musik och tidigare har jag jobbat med media i olika former. från 1990 till 2015 jobbade jag med en lokal radiostation i Gästrikland, både ideellt och som anställd. I juli 2015 beslöt jag mig för att sluta helt med radio och i augusti 2016 avgick jag från styrelsen för föreningen, där jag i olika perioder var ordförande, kassör och styrelseledamot. Den sista tiden på radiostationen jobbade jag som program- och musikchef.