Crowdfunding, är det den nya vägen?

Jag har länge läst om crowdfunding, det finns ett antal sidor som sysslar med crowdfunding och förklarar begreppet betydligt bättre än vad jag kan göra men kortfattat kan man jämföra det med förköp av en CD, en film eller vad det nu är som produceras.

Jag har funderat på att testa crowdfunding till mitt kommande album, en som verkar som han har bestämt sig för att använda sig av det är Lars Demian. Han har dragit igång sajten http://det-som-borde-höras.nu (tack till Anna Troberg för tipset!) och som första projekt erbjuder han sina fans att bli medproducenter på sitt kommande album!

Jag hoppas att fler hoppar på liknande projekt, jag har också läst att Magnus Betnér funderar på alternativa lösningar för att finansiera sin nästa DVD-produktion!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Crowdfunding, är det den nya vägen?”