…och nu vill svenska foket att Björkman avgår…

För det första, Malena Ernman gjorde inte ett bra framträdande i gårdagens Eurovision Song Contest. Även om hon i vanliga fall är en duktig sångerska så haltade det lite väl mycket med både falsksång och dålig timing i sången på verserna, samtidigt som hon var märkbart nervös under framträdandet. Kanske nervositeten påverkade framträdandet, det är ju nåt som händer lite till och från för de flesta artister.

Nåväl, det blev en plats 21, sämsta placeringen sedan 1992 general Björkman själv ställde upp med Imorgon är en annan dag. Då var det ännu sämre, då landade vi på plats 22.

Nu har Aftonbladet gjort en omröstning bland sina läsare där 80% vill att Christer Björkman avgår efter ”skandalen”. Jag tycker han skulle ha gjort det för länge sedan, utan någon skandal. Det är dags för nytt folk i schlageruttagningarna och även om Christer själv säger till Aftonbladet att han inte väljer låtarna så litar jag inte till fullo på hans ord där.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “…och nu vill svenska foket att Björkman avgår…”