Karaoke på Xbox 360!

Jag har bara en anledning till att tycka illa om mitt Xbox 360, det går inte att köra Singstar på det. Nu är det kanske ingen anldening till att tycka illa om konsollen, Singstar var inte heller nånting jag tänkte på när jag köpte den men jag hade gärna kunnat köra nån form av karaoke på min spelkonsoll.Rockband och Guitar Hero finns i och för sig, men jag är inte så intresserad av spel där man ska låtsas spela instrument.

Snart är det fixat! Den 21 november släpps ”Lips” till Xbox 360, det beskrivs som en konkurrent till Singstar och det ska bli intressant att se hur bra det är. Förhoppningsvis så måste man slösa lite pengar på ännu ett spel. Fördelen med den här typen av spel är ju att dom är riktiga feststämningshöjare, så efter inköpet får man nog fixa en fest också!

I det här läget känns det riktigt bra att bo i Sandvikens Kommun också, vi har ett folkbibliotek som lånar ut spel till Xbox 360, PS2, PS3 och Wii helt gratis. Jag hoppas att dom köper in spelet så man kan låna det och testa före man köper.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Karaoke på Xbox 360!”